AGUSTÍ TORELLÓ MATA BRUT RESERVA 2011. DO CAVA. ELABORADOR AGUSTÍ TORELLÓ SA. SANT SADURNÍ D’ANOIA. PREU: 8,49€ (PROMOCIÓ).

A les portes de les revetlles de Sant Joan i Sant Pere, són molts els caves que ens tempten amb la seva bona relació qualitat-preu. Una de les propostes a tenir en compte és l’Agustí Torelló Mata Brut Reserva, un cava artesà que es distingeix per la seva frescor, suavitat … i versatilitat. No és estrany, doncs, que se l’hagi definit com un cava per prendre a qualsevol hora.

Elaborat a Sant Sadurní d’Anoia per un referent com el celler familiar Agustí Torelló Mata, aquest cava brut porta les varietats típiques del Penedès: Macabeu (43%), Xarel·lo (32%) i Parellada (25%), i té una criança de fins a dos anys en ampolla.

Visualment destaca pel seu color groc palla amb reflexos verdosos, i per una bombolla molt fina. En nas resulta agradable i afruitat. I en boca és persistent, amb un carbònic equilibrat, amb suaus notes de poma, i un post-gust llarg i agradable.

Aquestes propietats el fan idoni per a tot tipus d’àpats, aperitius i postres, i és ideal per acompanyar carns blanques rostides.

Es recomana servir-lo entre 6 i 7 º C. Sigueu previsors i no cometeu l’error de posar-lo directament al congelador poca estona abans d’obrir-lo. Tenir-lo prèviament unes hores a la nevera ens evitarà un canvi brusc de temperatura i el cava desplegarà tot el seu esplendor quan el prenguem. Vigileu també que no se us glaci: 10 minuts de congelador seran suficients.

En definitiva, ens trobem davant d’un cava que serà un gran acompanyant per a tot tipus d’ocasions.

Salut!

 

albert povedano 2

Albert Povedano

Responsable del celler de Supermas