Ca la Pepa (Rubió / Anoia)
A Ca la Pepa, a Rubió, aposten per treballar la terra de la manera que s'ha fet sempre, un cultiu tradicional i orgànic sense ús de productes químics. A Supermas hi trobareu les seves verdures de temporada (bledes, espinacs, col, coliflor, bròquil, enciam, all, carbasses ...) cultivades en hivernacles per fer front a les baixes temperatures que es registren a l'Alta Anoia. Verdures naturals i de Km0 que conserven més i millor els gustos i la frescor.
Fruits Secs Torra (Jorba / Anoia)
A Fruits Secs Torra elaboren de forma artesanal des de fa més de 40 anys. Encara avui la torrefacció es fa a llenya, utilitzant velles fórmules ancestrals, per aconseguir un torrat al punt exacte i amb una aroma i un sabor inconfusibles. Aquesta elaboració tradicional, sumada a una acurada selecció dels productes i a l'absència d'additius, fa dels fruits secs Torra uns articles selectes, naturals i d'una qualitat excepcional.